Frågor & svar

Här har vi svarat på de vanligaste frågorna vi får.
Skulle dock svaret på din fråga inte finnas med så är du självklart välkommen att kontakta oss!

Frågor & svar – support helt enkelt!

Vad kan ni göra?

Vi kan erbjuda er tjänster inom webbdesign, grafisk formgivning, fotografering och IT. Ni kan läsa mer om detta på sidan: ”Detta kan vi”.

 

 

Vad kostar det?

Vi debiterar 700:-/h  (exkl. moms) för uppdrag inom webb, grafik och foto (till företag). Ett projekts totala kostnad varierar alltid beroende på hur  mycket och vad som ska göras. Vi skräddarsyr alltid alla projekt, stora som små, utifrån era önskemål, och vi lämnar självklart alltid en kostnadsfri offert innan vi påbörjar något.

 

Vid IT-tjänster (felsökning, installation osv) till företag debiterar vi 500:-/h (exkl. moms).

 

 

Kan jag uppdatera min hemsida själv?

Ja, det kan du. Alla hemsidor vi gör är byggda i CMS-verktyget WordPress, och ni har själva tillgång till att uppdatera sidan om ni så önskar.

 

 

Hanterar ni IT-utrustning?

Ja, det gör vi. Om ni behöver hjälp med inköp och hantering av er tekniska utrustning, antingen privat eller i ert företag, så kan vi hjälpa er med det. Vi kan även erbjuda denna tjänst i form av specialuppbyggnad av datorer där ni själva väljer vilken prestanda maskinen ska ha, så bygger vi ihop och levererar till er.

 

Vi bistår även med hjälp rörande exempelvis TV-apparater, Apple-TV och digitalboxar.

Designar ni logotyper?

Absolut!

 

 

Kan ni fixa broschyrer?

Jajamän! Vi kan designa allt från broschyrer, flyers och affischer, till roll-ups, reklampelare och annonsplatser i tidningen. Hör av er om ni undrar något!

 

 

Min dator/TV strular!

Oroa er inte, vi har den tekniska kompentensen också! Skulle det uppstå problem med er dator, TV, telefon, skrivare eller annan teknisk utrustning så kan ni ta hjälp utav oss.

 

 

Erbjuder ni RUT-avdrag?

Absolut. Du som privatperson har rätt till RUT-avdrag för IT-tjänster i hemmet (ibland även kallat RIT). Om du behöver hjälp där hemma med det tekniska så hjälper vi gärna till.

 

 

Kan ni installera min mail?

Självklart kan vi göra det! Vi behöver inte ens vara på plats hos er för att göra det – vi kan genomföra installationen/konfigurationen av er mail via fjärrstyrning. Detta innebär att vi kopplar upp oss mot er dator och fixar det som behövs fixas, när ni är hemma/på kontoret och vi är någon helt annanstans. The power of technology!

Vem kan anlita er?

Vi erbjuder våra tjänster för både företag och privatpersoner.

 

 

Kan ni ta hand om min hemsida?

Självklart kan vi det. Vi kan hjälpa er med att ta hand om driften av sidan och självklart även uppdatera den vid behov, om ni själva inte hinner med det.

 

 

Ni fotograferar också skrev ni?

Ja, det stämmer. Vi kan bl.a. erbjuda er hjälp med att fotografera era företagsmiljöer, fotografera er personal med enhetliga profilbilder, och returschering av bilder.

 

 

Jag vill ha nätverk hemma, kan ni fixa?

Har ni en massa nätverkskablar som ligger och skräpar och inte är så snyggt dragna? Vi kan lösa det åt er genom att dra nya data/nätverksuttag i ert hem, så ni slipper se alla dessa kablar.

 

 

Jag har fått virus!

Räds icke, vi kan hjälpa er att bli av med de små obehagliga krypen!

Webb  |  Grafisk design  |  Foto  |  IT-tjänster


Projekt - Vår policy - Kontakt