Inte bara webb & grafik...

Grafik, Webb, Foto och Design… Men även support!
Ni får inte bara det kreativa, ni får även det tekniska.

Vad vi gör

Vi är öppna för alla typer idéer och dessa förvandlar vi till färdiga produkter som är vackra och förmedlar den där rätta känslan.

Hos oss kan ni få hjälp med det mesta inom webb, grafik, design och foto, men det spelar ingen roll vad ni väljer… Er produkt blir alltid unik!

 

Vi kan dessutom erbjuda många olika lösningar inom den IT-tekniska sfären, både till företag och privatpersoner.

Om ni har behov av hjälp rörande datorer, mobiler, nätverk eller kanske skrivare så kan vi alltså hjälpa till där också.

Har du som privatperson kanske fått fiber installerat hemma nyligen, men saknar nätverksuttag i de olika rummen så att ni inte kan nyttja det fullt ut?

Då kan vi komma förbi och kolla på det för att se vad som behövs göras för att lösa det!

 

Läs gärna mer om våra tjänster lite längre ner.

I vilket system bygger ni hemsidorna?

När det kommer till hemsidor så bygger vi det mesta i CMS-verktyget WordPress, men även andra system förekommer.
Detta låter er som kund att på egen hand, väldigt enkelt, logga in och ändra texter och bilder på ett smidigt sätt.
På så sätt är ni inte beroende utav oss varje gång ni vill uppdatera något.
Men ni har självklart alltid möjligheten att fråga oss om hjälp med att uppdatera informationen åt er.
Vi är inte längre än ett samtal eller mail bort :)

Kontakta oss

Webbdesign

Tjänsten webbdesign & webbutveckling innefattar allt från nyproduktion av hemsidor till omdesign av befintliga hemsidor, teckna supportavtal, underhåll, konvertering, e-handel och konsultation. Vi kan även hjälpa er att mobilanpassa er befintliga hemsida om den inte redan är det, för att på så sätt kunna nå ut till en breda kundkrets!

 

Fotografering

Inom denna tjänst så har Ni möjlighet att ta hjälpa av oss med bl.a. Miljö-, Produkt- och Eventfotografering. Vi kan även erbjuda er fotoretuschering/redigering. Det spelar ingen roll om Ni representerar ett företag eller om Ni är en privatperson som exempelvis önskar få hjälp med att föreviga ert barns student eller konfirmation – Vi hjälper er med det!

Grafisk design och reklam

En annan utav de tjänster som vi kan erbjuda er är Grafisk produktion, design och reklam. Detta innebär att vi skapar grafiskt material som kan användas inom både tryck och webb. Exempel på detta är design av logotyper, annonser, flyers, broschyrer, design av flaggor och skyltar till mässor, med mera. Originalet levereras sedan i de filformat som önskas och är redo att skickas till tryckeriet.

 

IT-tjänster

Det är ingen hemlighet att vi älskar design och webb, men vi har även en lång och bred erfarenhet inom IT-branschen – därför kan vi även erbjuda er den tekniska biten! Stöter ni på ett problem med er dator, skrivare eller kanske t.o.m mobiltelefon så kan vi hjälpa er med det. Vi kan även köpa in och installera utrustning, specialbygga datorer, installera nätverk och självklart även ge rådgivning, tips & trix. Slå oss gärna en signal eller skicka ett mail och beskriv er situation, så återkommer vi till er med mer info!

Webb  |  Grafisk design  |  Foto  |  IT-tjänster


Projekt - Vår policy - Kontakt