Majas Events

Majas Events är ett familjeföretag som drivs av Petra Jonsson, som även driver det berömda Majas Cottage! Företaget hyr ut sina otroligt vackra lokaler, där man bl.a. kan ha konferenser, fester och varför inte bröllop? De driver även en helt förträfflig bistro på samma område, så har ni inte besökt dem tidigare så är det dags nu!

 

Efter många års samarbete mellan oss och Majas Cottage så har vi byggt upp en unik relation. Vi fick därför den stora äran att få designa deras nya företags hemsida; Majas Events!

Ett mycket roligt och givande uppdrag där vi bl.a. designade hemsidan och logotypen, på ett sätt som framhävde samma känsla som på Majas Cottage. Samt så implementerade vi ett bokningssystem där personalen kan lägga in bokningar och deras kunderna sedan kan se de lediga och reserverade/bokade dagarna.

Majas Events's omdömme

"Hillside Peak fick i uppdrag att skapa en komplett hemsida med en mängd specialanpassningar. De tog sig verkligen tid att skapa en perfekt produkt till mig, och jag kan varmt rekommendera dem för framtida jobb!"

Genomförda uppdrag

webbdesign
webbutveckling
logotyp
bildredigering
sociala nätverk
IT-tjänster
Inköp av IT-utrustning

Webb  |  Grafisk design  |  Foto  |  IT-tjänster


Projekt - Vår policy - Kontakt