Fritid Österlen

Din Fritid – Vår angelägenhet! – Ja så lyder Fritid Österlens slogan, och det med full rätt! Fritid Österlen är ett företag som verkligen värnar om sina kunder och vill att de skall ha en skön vistelse hos dem.

Fritid Österlen AB startade 2002 som entreprenör för Simrishamns Kommuns fritidsverksamhet avseende Korsavadshallen med inom- och utomhusaktiviteter, utomhusbaden i kommunen, samt Tobisviks Camping.

Under de 10 år som gått har företaget utvecklats och omfattar nu även 100-talet hyreslägenheter, kontorslokaler mm. Med 20-talet anställda vill vi välkomna såväl den lokala som den långväga gästen med all den service vi kan erbjuda.

 

Vi fick för några år sedan äran att skapa en hemsida åt Fritid Österlen. Hemsidan vi skapade blev väldigt bra och uppskattad, både av personalen på Fritid Österlen och av deras besökare.

 

Nu, ca år 3år senare har vi än en gång fått äran att skapa en ny hemsida till dem! De ville bevara känslan som den föregående hemsidan förmedlade, men samtidigt göra den med modern, och resultatet blev kanon!

 

Vi får dessutom kontinuerligt nya uppdrag som består av att skapa tidnings- och webbannonser för diverse event, utföra fotograferingsuppdrag och mycket mer.

Fritid Österlen's omdömme

"Vi anlitade Hillside Peak på rekommendation och de överträffade våra förväntningar! Med en direkt förståelse för vilken känsla vi ville förmedla med bilder och hemsida skapades ny hemsida med nya bilder till oss som vi är väldigt stolta över. De är också väldigt snabba med uppdateringar vilket uppskattas starkt. Våra starka rekommendationer! - Ola Ambuhm"

Genomförda uppdrag

webbdesign & utveckling
grafisk design
broschyr & flyers
tryckmaterial
logotyp
fotografering
bildredigering
illustrationer & ikoner
sociala nätverk

Webb  |  Grafisk design  |  Foto  |  IT-tjänster


Projekt - Vår policy - Kontakt